ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ    |    ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ    |    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
  Η Εταιρεία    |    Τρόποι αποστολής - πληρωμής    |    Τρόποι Παραγγελίας    |    Επικοινωνία
ΠροϊόνταΔημοφιλέστερα


Πολιτική Επιστροφών


Πολιτική επιστροφών

  Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός πέντε (5) ημερών εκτός των αρωμάτων και των παραγώγων τους (body oil, αφρόλουτρα) που δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος, θα πρέπει  

  • να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση 
  • να μην έχει ανοιχτεί
  • να είναι στην αρχική του συσκευασία
  • να εμπεριέχονται όλα τα περιέχομενα της συσκευασίας
  • να συνοδεύεται απο το παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής πώλησης)

 

   Ελαττωματικά προϊόντα

   

   Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας το δυνατότερο δυνατόν για να επιλύσουμε το θέμα. Αν ο κατασκευαστής του προϊόντος παρέχει εγγύηση, τότε η αντικατάσταση γίνεται με δικά μας έξοδα. Καλό θα είναι πριν προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2312200321 ή να στείλετε ένα email στο returns@hair-body.gr. 

 

Επιστροφή προϊόντος

   

    Η διαδικασία επιστροφής γίνεται ως εξης: Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας γνωστοποιησετε τον λογο της επιστροφής του προϊόντος. Αν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο προϊόν, ενημερώστε μας για να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

     Συσκευάστε το προϊόν χρησιμοποιώντας κάποιο κουτί ή τη συσκευασία με την οποία παραλάβατε το προϊόν. Επισής γνωστοποιείστε μας εγγράφως το προϊόν που θέλετε να αποστείλλουμε (σε περίπτωση αλλαγής) ή πώς θέλετε να τακτοποιηθεί η οικονομική εκκρεμότητα. Έπειτα, μπορείτε να στείλετε το δέμα μέσω της elta courier.

Κόστος επιστροφών

   Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος που είναι ελαττωματικό ή λάθους στην παραγγελία εκ παραδρομής (υπαιτιότητα του hair-body.gr) τα έξοδα επιστροφής είναι του hair-body.gr. Σε αυτήν την περίπτωση είτε ο καταναλωτής λαμβάνει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας, είτε γίνεται εκ νέου αποστολή της παραγγελίας με τα έξοδα αποστολής να βαρύνουν το hair-body.gr.

   Εάν η υπαιτιότητα είναι του καταναλωτή (αλλαγή γνώμης ή εάν το προϊόν είναι ακατάλληλο προς επιστροφή) τότε ο καταναλωτής επιβαρύνεται τα μεταφορικά έξοδα από και πρός αυτόν, καθώς και το ενδεχόμενο κόστος αντικαταβολής που θα προκύψει. Επίσης αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 80 ευρώ (που τα μεταφορικά είναι δωρεάν), και ο καταναλωτής θέλει να επιστρέψει κάποιο προϊόν (που συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν), τότε επιβαρύνεται το κόστος μεταφορικών επιστροφής.

   Η πολιτική επιστροφών δύναται να αλλάξει εκ μέρους του hair-body.gr, καταργώντας ή τροποποιώντας τους όρους και δημοσιεύοντας αυτούς στο site του.

   Οι επαναλαμβανόμενες επιστροφές φανερώνουν κατάχρηση του δικαιώματος επιστροφής, οπότε το hair-body.gr δύναται να αρνηθεί την επιστροφή προϊόντος έστω και αν αυτή εμπίπτει στους παραπάνω όρους.

 

ΜΑΡΚΕΣ

Newsletter
Μάθε πρώτος τα νέα του hair-body
© 2015 - hair-body.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top